Better Water For A Better You!

Je weet misschien al dat voldoende water drinken een van de sleutels is tot een betere gezondheid, maar de kwaliteit van het water die nodig is voor het creëren van optimale lichaamsfuncties, wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd.

Aan de hand van jarenlang baanbrekend onderzoek en studies van wetenschappers over de hele wereld, hebben wij een essentiële transformatie kunnen geven aan de standaard "Drinkfles", met als doel het verbeteren van de algehele lichaamsgezondheid en vitaliteit van de wereldbevolking!

Shop Nu

The Process

Met één druk op de knop wordt gewoon water gesplitst in waterstof- en zuurstofatomen via ons unieke en gespecialiseerde elektrolyseproces.

Solid Polymer Electrolytic

Onze met platina beklede (SPE) is een vast polymeermateriaal dat ionengeleiding vergemakkelijkt. SPE's zijn ideaal voor vloeibare elektrolyten vanwege de lage ontvlambaarheid, uitstekende mechanische eigenschappen en hoge ionische geleidbaarheid. Dankzij SPE's zijn onze apparaten betrouwbaarder en veiliger dan ooit tevoren!

Proton Exchange Membrane

Het PEM, ook wel het protonen uitwisselingsmembraan genoemd, is een essentieel onderdeel van onze flessen. Het PEM is een dun, semipermeabel membraan dat de anode- en kathodekamers in de elektrolysekamer scheidt.

Elk jaar gooien we minimaal één miljard plastic flessen weg.

Ons doel is om afval te verminderen en tegelijkertijd het verbeteren van de algehele lichaamsgezondheid en vitaliteit van de wereldbevolking!

JOIN THE MOVEMENT

Vragen? Wij hebben het antwoord!

Hoe werkt de HydroBooster?

De HydroBooster maakt gebruik van een Proton Exchange Membrane (PEM) in combinatie met een Solid Polymer Electrolyte (SPE) elektrolyse om H2O te splitsen en pure moleculaire waterstof te produceren in hoge concentraties.

Is de HydroBooster gemaakt van glas?

Ja, onze producten zijn gemaakt van sterk voedselveilig borosilicaatglas en BPA vrij!

Kan je water uit de HydroBooster, in een glas schenken?

Zeker, je kunt je vers water uit de HydroBooster overbrengen naar een ander glas.

Wat gebeurd er met de zuurstof in de HydroBooster?

Alle overgebleven zuurstof wordt uit de HydroBooster afgevoerd, zodat alleen pure moleculaire waterstof in je water wordt vermengd.

Smaakt het water uit de HydroBooster anders?

De reacties die we van onze klanten hebben ontvangen, zijn dat hun water een betere smaak heeft nadat het proces van de HydroBooster heeft plaats gevonden.

Is water uit de HydroBooster veilig om te drinken tijdens de zwangerschap?

Ja. Er is geen onderzoek gevonden waaruit blijkt dat het drinken van water met een hoog gehalte aan waterstof onveilig is tijdens de zwangerschap.

Zoals altijd raden we aan om contact op te nemen met uw zorgverlener voordat u uw dieet tijdens de zwangerschap aanpast, vooral wanneer u producten met toegevoegde supplementen of stoffen zoals water met een hoog gehalte aan waterstof consumeert. Uw zorgverlener kan de meest nauwkeurige en up-to-date informatie verstrekken op basis van uw gezondheid en omstandigheden.

Welk water kan je het beste gebruiken?

Met behulp van onze geavanceerde, octrooi aangevraagde technologie met een Proton Exchange Membrane is onze fles compatibel met verschillende waterbronnen, waaronder kraanwater, gefilterd water, omgekeerde osmose, natuurlijk bronwater, gezuiverd water, bronwater en gedestilleerd water.

Kan je warm en/of koud water gebruiken?

We raden aan om water op kamertemperatuur, koud water of ijskoud water te gebruiken. Giet GEEN kokend heet water in de HydroBooster, omdat dit schade kan veroorzaken aan het PEM.

Dit kan de garantie ongeldig maken.

Hoe vaak kan je de HydroBooster volledig opgeladen gebruiken?

De HydroBooster kan 15 tot 20 keer worden gebruikt met een volledige lading.

Hoe lang blijft het water, Hydrogen water?

In de HydroBooster blijft het waterstofgehalte van 1,6 ppm gedurende 30 minuten of langer behouden, mits het water in de HydroBooster wordt bewaard.

De HydroBooster produceert geen bubbels meer!

Als je de fles hebt ontvangen en deze geen waterstofbellen produceert of gestopt is, vul dan je fles of kan met warm water en laat de PEM-eenheid onderaan 24 uur in water weken. Hiermee wordt het membraan geprimed, dat mogelijk is uitgedroogd en daardoor niet meer goed werkt.

Mocht dit niet werken neem dan contact op met de klantenservice die 24/7 voor u beschikbaar staat!